ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Σχετικά με την αντιφασιστική διεθνιστική συγκέντρωση ενάντια στις εθνικιστικές-ρατσιστικές-φασιστικές-ακροδεξιές ιαχές:

Σήμερα, 6/6/2018 ως αντιφασιστική συνέλευση καλέσαμε σε αντισυγκεντρωση εναντια στον οχετό των εθνικοπατριωτών που αναμένεται να συγκεντρωθούν στην πόλη μας, θεωρώντας ότι οφείλουμε να πάρουμε σαφή θέση και να ενώσουμε τη φωνή μας με όσους καταδικάζουν τον εθνικισμό και παλεύουν για μία άλλη κοινωνία.

Δύο ώρες πριν την έναρξη του συλλαλητηρίου, η πλατεία έχει καταληφθεί από τις δυνάμεις καταστολής που έσπευσαν να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή της σύναξης του πατριωτικού φασιστοόχλου οι οποίες δε θα μας επέτρεψαν να προσεγγίσουμε το χώρο της πλατείας. Για ακόμα μία φορά βλέπουμε το κράτος να φροντίζει για την προστασία όλου αυτού του οχετού(φασίστες, ακροδεξιοί, εθνικιστές), που με αφορμή την ονομασία της Δημοκρατίας της Μακεδονίας βρήκαν ευκαιρία να ξεμυτίσουν από τις τρύπες τους. Άλλωστε την ίδια προστασία είχε φροντίσει να παράσχει (με τη συνδρομή της αστυνομίας και οργανωμένων φασιστών), στον ίδιο φασιστοόχλο στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα την επίθεση σε κινηματικούς χώρους και ανθρώπους.

Εμείς με τις δυνάμεις που διαθέτουμε , δε θα επιτρέψουμε να εξαπλωθεί το εθνικιστικό και ρατσιστικό μίσος, δε θα αφήσουμε τις γειτονίες μας και τους χώρους μας απροστάτευτους. Πριν από λίγο πραγματοποιήθηκε πορεία – περιπολία από 50 άτομα στην περιοχη της Καλούτσιανης

Διεθνιστική Ταξική Αλληλλεγύη  – Κοινός αγώνας ενάντια στον πόλεμο και στον εθνικισμό

Η Δημοκρατία της Μακεδονίας έχει όνομα. Στην ίδια μας τη χώρα είναι ο εχθρός.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s